Ontdek de heerlijke Syrische keuken in BARBRUT.

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door onze nieuwe huiscateraar From Syria With Love. Dat zijn enkele Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.
Lees ook hoe wij verliefd werden op From Syria With Love!

De keuken is open tijdens voorstellingsavonden van 18:30 tot 19:45. Reserveren kan enkel online tot middernacht, de dag voor de voorstelling.

BARLOKAL is de centrale ontmoetingsplaats van Arenberg. Hier kiezen we bewust voor lokale producten om de lokale economie te stimuleren en het milieu te sparen. Zo zetten we de biologische sappen van De Drie Wilgen uit Nijlen op onze kaart. Met Mokafina serveren we fair trade, kleinschalig geteelde koffie, die in Wijnegem gebrand en geblend wordt. De Antwerpse Brouw Compagnie en Duvel Moortgat leveren enkele lokale bieren. Het ‘bier van de maand’ zet telkens andere Antwerpse brouwerijen in de spotlight.
Het concept van BARLOKAL gaat verder dan enkel de drankenkaart. Zo leent de naam zich uitstekend om jonge en lokale makers - letterlijk - een podium te geven in de bar.

BARBRUT is de plek waar onze nieuwe cateraar From Syria With Love de heerlijkste gerechten op je bord tovert. Proeven en experimenteren staan hier centraal.

BARBOVEN is de pauzebar, waar je terecht kan tijdens de pauze voor een snel drankje

Onze bars kan je huren, net zoals onze zalen. Interesse? Neem dan contact op met onze Event & Sales Manager Kay Doms via kay.doms@arenbergschouwburg.be of 03 202 46 22.

Food for the soul coming from the heart.

Yara | From Syria with Love