Ontdek onze vernieuwde bars, ieder met zijn eigen unieke kaart.

De vernieuwde BARLOKALis de centrale ontmoetingsplaats van de Arenberg. Hier kiezen we bewust voor lokale producten om de lokale economie te stimuleren en het milieu te sparen. Zo zetten we de biologische sappen van De Drie Wilgen uit Nijlen op onze kaart. Met Mokafina serveren we fair trade, kleinschalig geteelde koffie, die in Wijnegem gebrand en geblend wordt. De Antwerpse Brouw Compagnie en Duvel Moortgat leveren enkele lokale bieren. Het ‘bier van de maand’ zet telkens andere Antwerpse brouwerijen in de spotlight.
Het concept van BARLOKAL gaat verder dan enkel de drankenkaart. Zo leent de naam zich uitstekend om jonge en lokale makers - letterlijk - een podium te geven in de bar.

Naast BARLOKAL krijgt ook de Cantina een nieuw jasje in de vorm van BARBRUT. Proeven en experimenteren staan hier centraal met wat minder alledaagse, sprankelende dranken: Spaanse biologische wijnen, een aperitief met vermout, geuze,… Laat je verrassen!

BARBOVEN is de pauzebar, waar je terecht kan tijdens de pauze voor een snel drankje

Onze bars kan je huren, net zoals onze zalen. Interesse? Neem dan contact op met onze Event & Sales Manager Kay Doms via kay.doms@arenbergschouwburg.be of 03 202 46 22.

Ik sta hier nu al drie jaar en kom altijd met volle goesting werken. Bier tappen is mijn specialiteit!

Stef Pauwels | Vroedvrouw by day/Barvrouw by night