Blue Heathens

CD-release The Heat

Muziek
Jonge Makers
Made in Antwerp

Tickets

Blue Heathens blaast je warm in de hals en dropt je in ’t midden van de nacht op een broeierig Congo Square. Of op een zomeravond op het De Coninckplein in de Antwerpse Seefhoek, voor wie nog op tijd naar huis moet.

Spanjaard Angel Calvo Perèz richtte de band op in 2013, oorspronkelijk uit liefde voor de bruisende hot jazz uit het New Orleans & Chicago van de jaren ’20 en ’30. Niet om de toenmalige bands naar de mond te spelen. Wel om met diezelfde energie, en amalgaam aan invloeden, mensen mee te voeren naar daar waar het spannend en goed vertoeven is.

Koper en vel worden inmiddels al een tijdlang met liefdevolle hand getemd door frontvrouw/tropenstorm Hanne Peetermans. Na vele lange nachten samen op de bühne (onder andere als huisband van Antwerpse prachtkroegen als De Kiebooms en De Patine), heeft deze groep jonge muzikanten nu haar tweede album klaar: “The Heat”. Dit komen ze met veel plezier aan u voorstellen in de Arenbergschouwburg.

Geschikt voor zowel dansschoen als mijmering.

Praktisch

  • € 12
  • € 10 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

staand concert

De Kleine

Credits

LINE-UP

Hanne Peetermans - Stem / Angel Calvo Pérez - Trumpet, Cornet / Loes Minnebo - Trombone / Rubén Valle - Clarinet, Tenor Sax / Ben Van Bortel - Gitaar / Tijl Piryns - Drum / Gregory Van Seghbroeck - Sousaphone


NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor 25 september of via mail.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 2 dagen voor de voorstelling.